Profil


Hvorfor vælge netop Stabil A/S !

MortenVelkommen til et bilhus, hvor du som kunde er vor levevej, hvor vi ønsker at behandle dig som vort ansigt udadtil. Vi vil have, at du sammen med din bil skal være midtpunkt. Derfor vil vi forsøge at efterleve dine forventninger om den rigtige service, så vi altid går fra hinanden med et på gensyn - og tak for denne gang.

Mange steder, hvor folk handler i dag, får de ofte den fornemmelse, når man har forladt forretningen - ja, også mens de er der, at man blot er et nummer i rækken. Den personlige kontakt, med respekt for dig som kunde, kan tit være noget, man må tænke sig til.

Hos Stabil er vi i dag 6 engagerede medarbejdere, som i fællesskab vil forsøge at yde dig den service, som vi selv ønsker at modtage. Vi ved, at det at købe ny bil er en af de største investeringer - efter køb af hus. Vi ved også, at det at holde bilen vedlige koster penge samtidig med, at det er en tillidssag. Du vil opleve, at en del af vedligeholdelsen/servicen ikke er synlig for dig som kunde. Det vil ikke altid kunne ses eller mærkes, og til trods for nødvendigheden opleves det blot som en regning i større eller mindre grad.

Som kunde hos Stabil, ønsker vi, at du præcis ved, hvad du har fået lavet og betalt for samt har fået en faglig vejledning omkring, hvad der er udført denne gang. Vi vil også vejlede om, hvad der skal ske næste gang, din bil skal besøge Stabil.

Jeg forventer, at mine medarbejdere og jeg selv vil give dig og din bil en oplevelse ud over det forventelige i vort bilhus, og at vi i fællesskab vil gå en spændende bilfremtid i møde sammen.

På gensyn hos Stabil A/S – en tryg bilhandel.

Morten Møller-Hansen.
Indehaver.

 

Levering af fabriksnye biler

Vi tilbyder levering af nye biler af alle normale, gængse modeller. Vi er stærke i vurdering af din brugte bil og kender til de fleste rabatstrukturer på nye biler. Derfor ser vi ofte, at vort tilbud på byttepris ved køb af fabriksny bil, er til din fordel. Ring venligst ved ønske om tilbud.

 

Udviklet af Bilinfo